Lunia in feestelijke winterse sferen

20 december 2019 Lunia in feestelijke winterse sferen

 

Zodra de Sint het land verlaten heeft, tellen we de dagen af en richten ons allereerst op de Kerstdagen. In de keuken treffen Gerlof, de chef-kok, en zijn collega’s de voorbereidingen voor culinaire hoogstandjes. Kerstdiners, Kerstbrunches, Kerstborrels. Ze vormen de climax van een voorspoedig horecajaar. Topdrukte die doorgaans als buitengewoon prettig wordt ervaren. Als de gast het naar de zin heeft, geldt dat als inspiratiebron voor het personeel.

 

Lunia staat de maand december volledig in het teken van de feestdagen. Binnen wanen we ons als het ware in een sprookjeswereld met al die opgetuigde kerstbomen, soms in rode tinten, soms in het zilver, maar altijd met veel glitter. En buiten? Buiten vergapen we ons aan het winterdorp, met veel plezier en aandacht opgebouwd door het architectonisch geschoolde duo Jan en Marcel. Ook hier geldt dat de voorpret de geleverde inspanningen meer dan waard is.

 

En na de Kerst? Dan bollen we 2019 uit, verheffen ons nog een keer op Oudejaarsavond, ontkurken flessen champagne en verheugen ons alweer op een nieuw jaar. Groeten uit Oldeberkoop, waar het leven soms stil staat, maar nooit voor langere tijd.

2020 Special! Arrangement x

Prijs € 60,00 euro per persoon gebaseerd op twee personen op een deluxe kamer.

Boekbaar tot 3 januari 2021!

Nu boeken