Dineren in stijl

Chef-kok Jelle Pebesma is jong, enthousiast en ambitieus! De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. 

Wilt u uw gasten eens verrassen aan tafel? Karst Berkenbosch vermaakt u als moderne Minstreel: met verhalen en liedjes over de streek. Informeer of hij beschikbaar is op de door u gewenste datum.

De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld met Vinoloog Freerk de Boer van Icarius wijnen en onze eigen WSET-wijndeskundige Esther Oost.
 


Hoewel ons restaurant gesloten is, is het wel mogelijk om als hotelgast op de kamer te dineren. De tafel staat al voor u gedekt! 
Tevens is het mogelijk om te dineren op ons verwarmde terras.

Vanaf 5 juni zal het ook weer mogelijk zijn om te dineren in ons resataurant. 
Heeft u een arrangement geboekt dan zorgt onze Chef-kok Jelle voor een heerlijk menu en staat er een tafel voor u gereserveerd in ons restaurant. 
Heeft u een voorkeur voor een shift? Reserveer dan een tafel via info@lunia.nl

Diner serveertijden:
Shift 1: 17:30 -19:30
Shift 2: 19:45 - 21:45