Dineren in stijl

Chef-kok Jelle Pebesma is jong, enthousiast en ambitieus! De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. 

Wilt u uw gasten eens verrassen aan tafel? Karst Berkenbosch vermaakt u als moderne Minstreel: met verhalen en liedjes over de streek. Informeer of hij beschikbaar is op de door u gewenste datum.

De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld met Vinoloog Freerk de Boer van Icarius wijnen en onze eigen WSET-wijndeskundige Esther Oost.
 


Hoewel ons restaurant gesloten is, is het wel mogelijk om als hotelgast op de kamer te dineren. De tafel staat al voor u gedekt! 
Het is mogelijk een 3-gangenmenu samen te stellen. Tevens zijn deze gerechten los te bestellen. 
Heeft u een arrangement met diner geboekt? Dan serveren wij een 3-gangenverrassings diner. We bieden u de keuze om uw diner zelf af te halen of te laten serveren tot aan de kamer deur. 

3-gangenmenu €29,50
Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Voorgerechten:
Carpaccio, rucola, pompoenpitten, hazelnoot en oude kaas € 9,50
Gekonfijte garnalen met couscoussalade, meiknol, citrus en knolselderij € 8,50
Rundertartaar met kwartelei, augurk, rode ui, kappertjes en piccalilly mayonaise € 9,00
Mousse van geitenkaas met paprika, quinoa, olijf en rucola € 7,50
Soep van de dag met brood en smeersel € 5,50

Hoofdgerechten:
Rouleaux van piepkuiken met beukenzwam, groenterisotto en truffeljus € 16,00
Gegrilde entrecote roergebakken groentes, mais en knoflookjus € 19,50
Gebrande makreel met gepofte truffelaardappel, cherrytomaten en beurre blanc € 18,00
Gebakken zeebaars tagliatelle met basilicumroomsaus wortel en hazelnoten € 17,00
Vegetarisch gerecht van de dag € 15,00
Hierbij een keuze uit rijst, gebakken aardappelen of friet

Desserts:
Limoenparfait met gekonfijte ananas, tuille en crème anglaise € 6,50\
Appelcake met karamelcrème, specerijencrumble en kletskop € 6,50
Verrassingsdessert € 6,50