Ontdek het mooie Friesland!

Een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.

De Orchideeënhoeve, Oranjewoud met het Belvedere Museum, schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden, de Friese meren zijn allemaal dichtbij.

Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken! 

Ga er wandelend of fietsend op uit! Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Onlangs ontwikkelde Saakje Berkenbosch voor ons de prachtige ster van Berkoop. Diverse wandelroutes van ongeveer 20 km naar dorpen in de omgeving. U kunt deze maken met een overnachting aldaar en wandelend weer terug.

Ook van Saakje d'r hand is het rondje van Lunia. U kiest een route a € 3,00 pp bij de receptie en als u terug komt krijgt u een rondje van Lunia! Een voorbeeld van een van de routes ziet u hier.

Voor een bijzondere uitstap langs de Friese Waterlinie hebben wij een mooie autospeurtocht voor u. Reserveren kan via info@lunia.nl 
Kosten: €17,50 p.p. incl. lunch

Bekijk hier de autospeurtocht door de Friese Water Linie
 Toeristische informatie boek over Zuid-Oost friesland
De mooie plekjes van Zuid-Oost Friesland staan beschreven in dit leuke gratis e-book, geschreven door Kim Linse (zie ook www.indereiskofffer.nl) & Karst A. Berkenbosch. 
Meld u hier aan als u het gratis E-book wilt ontvangen in uw mailbox

 

Op de site van Oldeberkoop.nl vindt u meer informatie over ons prachtige dorp.