Maak een reservering

  • Ontbijt en uitchecken tot 12.00 uur
  • Kosteloos gebruik van de wellness en bioscoop
  • Gratis WiFi en parkeren (op eigen terrein)

Wij zijn geopend!

U kunt bij ons alle arrangementen en ook losse overnachtingen reserveren. Het ontbijt en diner kunt u afhalen in het restaurant. Juist wanneer u thuis de muren op u af ziet komen is een verblijf bij ons een verademing. U eet dan weliswaar op uw kamer, een daghap of 3 gangen menu zoals onder het kopje restaurant, maar het is wel een heel andere omgeving. En ga er lekker op uit! Wij hebben diverse leuke fietsroutes, wandelroutes en ook autospeurtochten door de mooie omgeving van Oldeberkoop

 

 

12 mei 2021. Een wensdroom die in vervulling gaat.


Mei 2021. We noteren de eerste zomerse dag in Oldeberkoop, 12 mei 2021. Het is vandaag ook Rokjesdag, een fenomeen door wijlen Martin Bril in het leven geroepen. Broek uit, panty uit, parmantige –liefst rode- hoge hakken, blote benen. En in het hoofd? Lentekolder. Uitbundigheid is de clientèle van Lunia vandaag op het terras niet vreemd. Lachen, proesten en proosten. De witte wijn in de koeler, de bitterballen aanstaande.

 

Werkzaam Nederland heeft een snipperdag genomen. Deze dag willen, nee moeten we meebeleven. De natuur is nu fris groen. Vee loopt buiten. Het wild heeft zich teruggetrokken, want honger kan nu risicoloos in de nacht gestild worden. Op de menukaart vanzelfsprekend asperges. In welke vorm dan ook.

 

We naderen ook de apotheose van een merkwaardig voetbalseizoen. Nog twee speeldagen en dan sluiten we af met PSV als kampioen. Te Zeist wordt alles in gereedheid gebracht om Frank de Boer van dienst te zijn. We gaan naar het Europees kampioenschap! Haal spandoeken uit de kast. Kleur de straten Oranje en kies je meest kolderieke uitmonstering om van de liefde voor Memphis, De Jong, Malen, De Ligt en Van Dijk te getuigen.

 

Wielerfans stemmen tegen een uur of vijf af op de Ronde van Italië. Het blijkt opnieuw waar: in elke Italiaan klopt het hart van een kind. Talrijk zijn ze langs het parcours, de tifosi, vergapen zich aan de renners en pinken een traan weg als het peloton Castelllania Coppi aandoet, dat dorp dat volledig in het teken staat van de legendarische Fausto en diens broer.

 

Vergeten we nog iets? De festivals? Pink Pop? Tour de France, Olympische Spelen?

 

12 mei 2021. Nederland in beweging, een wensdroom die in vervulling gaat. Namens al het personeel: een voorspoedig 2021 toegewenst.

 

 

                

 Klein Hotel Restaurant, groots in gastvrijheid!

Blog

Geen ijspret? Dan de sauna in!

Geen ijspret? Dan de sauna in! | 11 maart 2020

 Te Biddinghuizen wordt normaliter geschaatst. Een baan van tweeë... Verder lezen

Lunia in feestelijke winterse sferen

Lunia in feestelijke winterse sferen | 20 december 2019

  Zodra de Sint het land verlaten heeft, tellen we de dagen af en ric... Verder lezen

Restaurant

In het monumentale pand Lunia, restaurant in Friesland te Oldeberkoop bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant. Bij mooi weer kunt u ook op het terras ontbijten, lunchen en/of dineren. Komt u met een gezelschap dan kunt u ook privé gebruik maken van één van de zalen op de eerste etage.

Lees meer

Lunia's Bioscoop!

In de Lunia cinema graag vooraf reserveren en aangeven welke Netflix of Pathé film (kleine vergoeding) wij voor u kunnen draaien. Er staan 4 bioscoopstoelen in de bioscoop. Wilt u liever privé kijken? Geen probleem, even aangeven bij de reservering. 

 

Zakelijk

Lunia is een kleinschalige vergaderlocatie in Zuidoost Friesland. Oldeberkoop is centraal gelegen voor de noordelijke provincies. De intieme landelijke sfeer van de vergaderlocatie met de persoonlijke gastvrije ontvangst zullen het imago van uw bedrijf ten goede komen.

Lees meer over de zakelijke mogelijkheden

Evenementen

Nationale vrouwendag

Nationale vrouwendag | 8 maart 2021

Speciaal voor de dames! Een 3 gangenverrassingsdiner met een leuke jam... Bekijk dit evenement

Secretaressedag

Secretaressedag | 14 april 2021

Een gratis middag voor secretaresses en managementassistentes... Bekijk dit evenement

30 seconds!

30 seconds! | 20 april 2021

Een gezellige avond incl. 3 gangen diner met koffie en friandises. En ... Bekijk dit evenement

Aspergeavond; de teler vertelt.

Aspergeavond; de teler vertelt. | 21 mei 2021

Een gezellige avond waarbij de teler vertelt over de asperges. Incl. een 3 ... Bekijk dit evenement

Italiaanse week

Italiaanse week | 23 juni 2021

23-06-21 t/m 27-06-21Een week lang bereid onze Italiaanse kok Pietro heerli... Bekijk dit evenement

Wijn-spijswandeling

Wijn-spijswandeling | 5 september 2021

https://indd.adobe.com/view/a07cc825-fe28-4e02-90bf-33d0d19decd8   1... Bekijk dit evenement

Geschiedenis

De geschiedenis van het monument Lunia gaat terug tot 1861. Het was toen gebouwd als een villa met één verdieping. Mr S.G. Manger Cats, rechter in het kanton Oldeberkoop woonde er met zijn echtgenote Riemke Lunia, de villa kreeg haar naam.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal zes keer per jaar een mailing met nieuws en aanbiedingen van Hotel Restaurant Lunia.

Inschrijven

2021 Special! Arrangement x

Prijs € 60,00 euro per persoon gebaseerd op twee personen op een deluxe kamer.

Boekbaar tot 21 maart 2021!

Nu boeken
X

Gratis e-book TIB Zuid Oost Friesland

De mooie plekjes van Zuid-Oost Friesland staan beschreven in dit leuke e-book, geschreven door Kim Linse & Karst A. Berkenbosch. 
Meld u aan en ontvang het gratis e-book in uw mailbox. 

Gratis e-book