Zakelijk

Lunia is een kleinschalige vergaderlocatie in Zuidoost Friesland. Oldeberkoop is centraal gelegen voor de noordelijke provinciën. De intieme landelijke sfeer van de vergaderlocatie met de persoonlijke gastvrije ontvangst zullen het imago van uw bedrijf ten goede komen.

De beide moderne zalen op de eerste etage zijn in 2014 herbouwd en geheel nieuw ingericht; de Manger Catszaal, bovendien met eigen pantry ( 47m2) en de Willinge Prins zaal( 29m2). Daarnaast is er nog de Riemke Lunia zaal op de begane grond  ( 18m2 )en een coachingsruimte 2-3p op de eerste etage.

Wij kennen diverse vergaderarrangementen. De zalen zijn ook per dagdeel en zelfs per uur te reserveren.

Heeft u vragen of wenst u een rondleiding? Neem dan contact op met Kim Linse (info@lunia.nl), eigenaresse en verantwoordelijke voor alle zakelijke bijeenkomsten in Lunia.

Klik hier voor de vergaderbrochure met daarin alle vergaderarrangementen, opstellingen, capaciteit, vergaderbreaks en abonnementen.

Nieuwe vergaderbreak: de Haka-dans: Waarschijnlijk de bekendste haka is deKa Mate, die het Nieuw-Zeelandse rugbyteam al jaren doet. Men probeert door een neertrekkende beweging de kracht van goden vanuit de hemel naar de krijger te trekken. Daarnaast kan men varieren in gezichtsuitdrukkingen en strijdkreten. De haka kan onder professionele begeleiding in de vergaderzaal of buiten verzorgd worden. Halfuur: € 75,00 euro, 1 uur € 125,00 euro. 

Wij beschikken over twee elektrische oplaadpalen. Zie www.oplaadpalen.nl.