Drukke tijden. Proef, beleef en verwonder.

1 september 2017 Drukke tijden. Proef, beleef en verwonder.

Geweldig zoals jaarlijks een brede stoet door Oldeberkoop trekt om er de kunstmanifestatie Open Stal als het ware te inhaleren. Wat dat in werkelijkheid inhoudt? Beetje cultuur snuiven, kijken, be- en verwonderen, later in de middag op een terras neerstrijken, voor de een koffie en appelgebak, voor de ander borrel en bitterbal.

Bijna tienduizend bezoekers telde Open Stal ditmaal. Chapeau.

Wie veronderstelt dat de energie van dit dorp, de parel van de Stellingwerven toch, daarmee is opgedroogd, heeft het faliekant mis. Een week nadat de kunstwerken uit het straatbeeld verdwenen zijn, wordt er alweer muziek gemaakt in de haven, is de stichting Muziek op Stapel  actief om concerten in de prachtige Bonifatiuskerk voor te bereiden en is een complete gemeenschap doende met een theaterspektafel Bercoop vol Vuur. Van 4 tot 8 oktober aanstaande, voor meer info (link naar de website).

Drukke tijden dus, ook voor Lunia waar tussendoor –van 8 tot 10 september- nog wordt stil gestaan bij het vijfhonderd jarig bestaan van de gemeente Ooststellingwerf.  Interessante lezingen, een historische fietstocht en een dito autospeurtocht staan er dan op het programma.

Kortom, Oldeberkoop bruist en Lunia bruist mee. Mooi horecaseizoen nu, tussen hoogzomer en herfst, tussen koele witte- en robuuste rode wijn, tussen salades en iets zwaardere kost in. Proef, beleef en verwonder.

Gemiddelde beoordelingen

8,5

8
booking.com8
expedia8
tripadvisor9
zoover9

Boek nu direct op deze website en ontvang € 5,- korting.
Gebruik kortingscode HOTEL5.

Nu boeken
€ 15,- korting!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van € 15,- te gebruiken voor uw volgende reservering. U ontvangt maximaal zes keer per jaar een mailing met nieuws en aanbiedingen van Hotel Restaurant Lunia.

X

Niet gevonden wat u zocht?

Wilt u meer informatie over interessante aanbiedingen neem dan telefonisch contact met ons op: 0516-452555


 

Nu reserveren
Wist u dat Hotel Lunia gemiddeld een 8,5 scoort?
Hotel Lunia is vandaag al 2 keer geboekt Nu boeken