Een nieuwe website- graag commentaar

9 februari 2018 Een nieuwe website- graag commentaar

De digitale revolutie. U ontkomt er niet aan, deze kroniekschrijver ontkomt er niet aan, een horecabedrijf als Lunia ontkomt er niet aan.

Ook al presenteren we Lunia vaak als kleinschalig. Achttien comfortabele kamers, twee sfeervolle vergaderruimten, een restaurant, een serre die uitnodigt voor een gesprek of het lezen van een boek, twee terrassen, een sauna en –nouveauté- een minibioscoop.

Desondanks richt ook dit bedrijf zich naar het begrip voortschrijdend inzicht en wordt er dus geautomatiseerd. Dat geldt voor het reserveringssysteem, voor de kassa en voor de website, die vanaf de achtste februari 2018 in gebruik is. Fonkelnieuw. Voor hoe lang?

Geen idee. Voor een kleine ondernemer is de digitale revolutie nauwelijks bij te benen.

Heeft u op- en/of aanmerkingen vanwege het uiterlijk van de website? Was u vergeefs op zoek naar informatie? Graag commentaar. Bent u het gezeur in deze kroniek zat? Vel uw vernietigende oordeel.

Zij gerust. Er wordt naar u geluisterd wat overigens niet verward moet worden met: u wordt direct gehoorzaamd. Hoe kleinschalig ook, soms zijn ze hier heel eigenwijs.

Laatst was Frank Westerman op bezoek bij Lunia. Inderdaad, die zeldzame schrijver die non-fictie tot literatuur kan verheffen. Van oorsprong een beetje streekgenoot want geboren in Assen, dertig kilometer verderop. Boeiende man, boeiend betoog, een avond om in te lijsten.

Raar maar waar. Heel even was de digitale revolutie ver weg. Zelfs de mobieltjes rinkelden niet.