Korting
image

Vul code hotel5 in en ontvang direct € 5,00 website korting

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderlocatie Friesland

Kleinschalige vergaderlocatie in Zuidoost Friesland. Oldeberkoop is centraal gelegen voor de noordelijke provinciën.

Hotel restaurant Lunia heeft een unieke historische uitstraling voor uw vergadering, relatiediner, personeelsfeestje, nieuwjaarsreceptie, kertborrel, zakelijke bijeenkomst en bedrijfsuitje.

De intieme landelijke sfeer van de vergaderlocatie met de persoonlijke gastvrije ontvangst zullen het imago van uw bedrijf ten goede komen.

 

Zaalhuur

In ons historische hotel restaurant, bevinden zich diverse intieme en bijzondere zalen, elk met hun eigen charme en grandeur. Klik hier voor meer informatie over de vergaderzalen

De beide moderne zalen op de eerste etage zijn in 2014 herbouwd en geheel nieuw ingericht; de Manger Catszaal, bovendien met eigen pantry ( 47m2) en de Willinge Prins zaal( 29m2). Daarnaast is er nog de Riemke Lunia zaal op de begane grond  ( 18m2)en een coachingsruimte 2-3p.

Wij kennen diverse vergaderarrangementen. De zalen zijn ook per dagdeel en zelfs per uur te reserveren.

Heeft u vragen of wenst u een rondleiding? Neem dan contact op met Kim Linse (info@lunia.nl), eigenaresse en verantwoordelijke voor alle zakelijke bijeenkomsten in Lunia. 


Klik hier voor een vergaderaanvraag
Klik hier voor zaalhuur kosten en opstellingen
Klik hier voor vergaderarrangementen 2017-2018
Klik hier voor vergaderbreaks

Nieuwe vergaderbreak: de Haka-dans: Waarschijnlijk de bekendste haka is deKa Mate, die het Nieuw-Zeelandse rugbyteam al jaren doet. Men probeert door een neertrekkende beweging de kracht van goden vanuit de hemel naar de krijger te trekken. Daarnaast kan men varieren in gezichtsuitdrukkingen en strijdkreten. De haka kan onder professionele begeleiding in de vergaderzaal of buiten verzorgd worden. Halfuur: € 75,00, 1 yyr € 125,00

 

Sinds heden beschikken wij ook over twee elektrische oplaadpalen. Zie www.oplaadpalen.nl