Korting
image

Vul code hotel5 in en ontvang direct € 5,00 website korting

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ik wil mij graag aan u voorstellen!

Sommige mensen zeggen dat ik ben aangenomen vanwege mijn lengte. Anderen beweren dat het is omdat ik een man ben. En weer anderen… Hoe dan ook, ik ben heel blij dat ik sinds november een deel uitmaak van het prachtige bedrijf Lunia.

Mijn naam is Wouter Boonstra, ik ben in 1993 geboren in Heerenveen en dus nu (2017) 24 jaar oud. Tot vorig jaar werkte ik met veel plezier bij een grote kantoorboekhandel in Heerenveen. Voorheen heb ik al in diverse hotels en restaurants gewerkt, onder andere een half jaar in Spanje. Mijn passie voor gastvrijheid maakte dat ik toch de stap terug heb gemaakt naar de horeca. In mijn vrije tijd reis ik graag, of pak ik een goed boek op.

Wat mij zo aanspreekt aan Lunia is dat het, ondanks de grote naam, zo kleinschalig is. De gasten zijn heel vriendelijk en de sfeer tussen de collega’s onderling is ook erg warm. Daardoor voelt het werken niet als werk. Verder word ik enthousiast van alle prachtige (streek)producten die wij u kunnen aanbieden. De jongens in de keuken bereiden het, maar ik mag hun passie doorgeven aan u, de gast.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in het mooie Oldeberkoop!