Korting
image

Vul code hotel5 in en ontvang direct € 5,00 website korting

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Even voorstellen: Onze toekomstige manager

Hallo, ik ben Marieke de Jong en ik ben 19 jaar! Ik woon hemelsbreed ongeveer 100 meter bij Lunia vandaan, ideaal! In 2008 ben ik komen werken bij Lunia in de bediening. Eerst deed ik de lunch, en later ging ik door naar het diner. Nadat ik ben geslaagd aan de HAVO, ben ik eerst 3 maanden in Spanje gaan wonen om daar te werken als Au pair. Hierna vervolgde ik mijn reis naar Malawi, in het oosten van Afrika, om daar vrijwilligerswerk te doen. Toen ik terugkwam was ik gelijk weer welkom bij Lunia waar ik erg blij mee ben! Ik ben begonnen aan de opleiding Lerares Geschiedenis aan de NHL in Leeuwarden, maar hier ben ik na een half jaar mee gestopt, omdat de horeca steeds in mijn achterhoofd speelde. Wanneer ik aan het werk was bij Lunia, was ik totaal niet bezig met school in mijn hoofd. Hierdoor was de beslissing al gauw gemaakt: Ik ga naar de Hogere Hotelschool in Leeuwarden! Hier begin ik in September, en het lijkt me super leuk om de dingen die ik leer toe te passen bij Lunia.

Mijn leukste herinnering bij Lunia? Een moeilijke vraag, omdat er zoveel leuke herinneringen zijn aan Lunia. Maar als ik er dan toch 1 moet kiezen... de Wijn en Spijs avond! Een avond met een leuk menu waarbij de mensen bijpassende wijn geserveerd kregen. Ik vond dit zo'n ontzettend gezellige avond, de mensen waren vrolijk, het hele team was vrolijk en alles ging perfect! Mensen verlieten Lunia met een grote glimlach op hun gezicht, en dat is toch echt waar je het voor doet! Ook kan ik ontzettend genieten wanneer de vuurkorf aan staat en de mensen er met een glas wijn omheen zitten. Dan zetten we overal kaarsjes neer en een bank bij het vuur, zo gezellig!

Mijn grote toekomstdroom is vrij duidelijk. Dat ik ooit de eigenaresse wordt van Lunia. Kleinschalig, huiselijk en knus. En die woorden in combinatie met een hotel is geweldig. Dus misschien zie ik u over een aantal jaren en ben ik hier de manager!