Korting
image

Vul code hotel5 in en ontvang direct € 5,00 website korting

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Altijd gastvrij: Jeldau de Groot!

Hoi! Ik ben Jeldau en werk sinds anderhalf jaar met veel plezier bij Hotel Restaurant Lunia. Samen met mijn collega’s mag ik onze gasten elke avond verwennen met mooie gerechten en vriendelijke bediening. Als ik de reacties van onze gasten beluister, lukt ons dat tot nu toe aardig.

Afgelopen zomer heb ik de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Daarna ben ik in september begonnen de studie Orthopedagogiek in Groningen. Doordeweeks ben ik dus vooral te vinden in Groningen en in de weekenden in Oldeberkoop.

Wat mijn werk bij Lunia zo leuk maakt, is vooral het contact en plezier wat je hebt met gasten. Je bent onderdeel van heel bijzondere dagen zoals bruiloften en jubileums, waarbij ik het als een uitdaging zie om gasten een aangename, amusante en zorgeloze dag te bezorgen. Een dag bij Lunia is voor mij geslaagd als alle gasten met een glimlach vertrekken.

Naast het contact wat je met gasten hebt, is het voor mij ongelofelijk belangrijk om met plezierige en opgewekte collega’s te werken. Dit zorgt er mede voor dat ik elke dag met plezier naar Oldeberkoop toe rijd.

Ik hoop het komende jaar weer veel nieuwe en vertrouwde gasten te mogen verwelkomen bij Lunia!

Met gastvrije groet,

Jeldau