Korting
image

Vul code hotel5 in en ontvang direct € 5,00 website korting

Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wat leuk dat u wat meer over mij wilt weten, lees gerust verder!

Hallo, ik ben Gerlof Blaauwbroek uit Wolvega, en ik ben 22 jaar oud. Ik ben werkzaam bij Lunia sinds september 2014 na het behalen van mijn diploma Zelfstandig Werkend kok, maar Lunia was niet een nieuw bedrijf voor mij. In 2012 heb ik hier al stage mogen lopen en heb ik al veel dingen geleerd.

Mijn streven is om binnen korte tijd souschef te worden bij Lunia, om samen met de chef, Wilco de keuken te runnen! Als ik denk aan mezelf als kok dan zie ik mezelf als vooruitstrevend en ambitieus, en ik ben dan ook nog lang niet uitgeleerd! Hoe ik graag kook is met eerlijke producten uit de streek, waarvan er nog heel veel meer te ontdekken zijn. Zo vind ik het hartstikke leuk om onze zalm zelf te roken, het zet toch een soort stempel op het product van Lunia.

Wat ik het leukste vind bij Lunia is eigenlijk moeilijk te benoemen, ik heb hier al zo veel leuke dingen meegemaakt. Bijvoorbeeld met zijn allen in de niet al te grote keuken van Lunia het toch nog presteren om 100 mensen blij te zien vertrekken, waarna je met zijn allen moe, voldaan, maar vooral trots bent! Of de onderlinge strijd met de bediening om grappen met elkaar uit te halen. Maar het leukste vind ik de vrijheid die wij krijgen om onze creativiteit de vrije loop te laten, ideeën zijn altijd welkom en de menukaarten worden steeds persoonlijker.

Ik hoop nog een hele tijd bij Lunia te mogen blijven, waarin ik veel mag blijven leren, oefenen, en creëren!

Tot ziens bij Lunia!